TID TIL OMBYGNING AF HUSET?

En ombygning af huset kan skabe nyt liv og god energi i huset. Vi kan tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger og renoveringer.

Vi har ressourcerne og kompetencerne til at klare de helt store opgaver, men vi giver os også tid til de mindre og detaljeorienterede opgaver.

Skal I have nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen indrettes eller bygges om? Mulighederne er uendelige – og kun fantasien sætter grænser. Vi kan få jeres gode idéer gjort til virkelighed. Vi står også til rådighed, hvis der skal udskiftes døre og vinduer eller hvis du på udkig efter en tømrer der kan varetage en professionel tagrenovering.

KONTAKT KVIKKE VIGGO

Hvis I ønsker en kompetent og professionel tømrer, så er vi de rette at kontakte. Vi sørger altid for at hele byggeprocessen forløber gnidningsfrit, og at I bliver glade for resultatet.

Har I spørgsmål, så tøv ikke med at stille dem. Vi står til rådighed og vil gerne vejlede og rådgive jer. Vil I gerne have et uforpligtende tilbud, så tager vi også gerne en snak om dette.

Vi kan kontaktes telefonisk på 26 28 03 09,via e-mail info@kvikke-viggo.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra jer.