TID TIL NYE DØRE OG VINDUER?

Er jeres vinduer og døre nedslidte og trænger til en renovering eller til udskiftning, så kan vi tilbyde flere løsninger. Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, partielt nedbrudt træ kan udskiftes.

Der er flere gode grunde til at få installeret nye vinduer og døre. Nyere teknologi kan forbedre indeklimaet og skære ned på varmeregningen. Dette er ikke kun godt for jer – men også for miljøet. Derudover giver nye døre og vinduer naturligvis et nyt og flot look.

PROFESSIONEL SERVICE

Vi bestræber os på altid at udføre vores arbejde til punkt og prikke. Vi er først glade, når vores kunder er det. Vi underretter jer løbende under arbejdsprocessen og sørger hele tiden for, at der ikke sker misforståelser.

KPK Døre og Vinduer er vores faste samarbejdspartner, og ligesom dem har vi 10 års garanti på nye døre og vinduer. Alle vores produkter er DVV-mærkede efter Dansk vindues verifikations tekniske bestemmelser. Ydermere er produkterne FSC certificerede, hvilket vil sige at træet kommer fra bæredygtige skovbrug.

KONTAKT OS GERNE

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvad enten du vil høre mere om vores service eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes her på siden, via e-mail info@kvikke-viggo.dk eller på 26 28 03 09.